Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Specificatiile despre ultimele procesoare Snapdragon au devenit publice

Au fost oferite detaliile oficiale despre ultimele procesoare Snapdragon ! 

Cei de la Qualcomm sunt pregătiți să înceapă următorul an cu forțe proaspete. După ce modelul Snapdragon 845 a fost divulgat ca fiind disponibil pe Galaxy S9, compania a oferit detalii și despre celelalte procesoare care urmează să apară în 2018. Acestea sunt dedicate telefoanelor din categoriile mid-range și entry-level.

Primul pe listă este Snapdragon 670, care-i va lua locul lui 660. Noul model va veni cu performanțe mult mai ridicate, dar și cu un consum de energie mult mai mic. Aceste creșteri ale performanței se datorează noului proces de fabricare folosit, și anume cel pe 10nm. Procesorul va fi octa-core, având 4 nuclee Kryo 360 de 2GHz și alte 4 nuclee Kryo 385 de 1.6GHz. Nucleul grafic este un Adreno 620, este completat de procesorul grafic Spectra 260 ISP, iar împreună vor putea gestiona senzori optici de maxim 26MP.

Al doilea procesor pe listă este Snapdragon 640, care va fi dedicat device-urilor din categoria mid-range. Acesta este tot octa-core și vine cu 2 nuclee Kryo 360 de 2.15GHz, iar restul de 6 nuclee sunt Kryo 385 de 1.55GHz.

Al treilea și ultimul procesor este Snapdragon 460. Modelul 460 este menit pentru device-urile entry-level. Acesta a fost creat, folosind procesul de fabricare pe 14nm. Este octa-core, toate cele opt nuclee fiind Kryo 360, singurul lucru care diferă este frecvența de 1.7GHz, respectiv 1.4GHz. Procesorul grafic este un Spectra 240, care poate gestiona un singur senzor optic de maxim 21MP.

Specificatiile despre ultimele procesoare Snapdragon au devenit publice

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630