Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
JocuriNoutati

Ultimul trailer God of War 4! Noutati inainte de lansare

Ultimul trailer God of War 4 a fost făcut public!

Primul joc God of War a apărut acum 13 ani și putea fi jucat pe PlayStation 2. Odată cu tehnologia a evoluat și jocul, ajungându-se ca God of War 3 să fie jucat pe un PlayStation 3. Acum, a venit timpul pentru următorul titlu al seriei care va fi puțin mai pretențios.

Cei de la SCE Santa Monica au lucrat din greu la acest joc, iar rezultatele se pot vedea cel mai bine în ultimul trailer apărut. Acesta scoate foarte mult în evidență grafica impresionantă, detaliile profunde, dar și umanitatea oferită personajelor.

Deoarece este un joc exclusiv pentru PS, God of War 4 poate fi jucat doar pe PlayStation 4. Se recomandă un PlayStation 4 Pro pentru a te bucura din plin de grafică și gameplay.

God of War 4 urmează să fie lansat în data de 20 aprilie, putând fi cumpărat de la miezul nopții. Cei care au ales să precomande jocul îl vor putea descărca tot la aceeași oră și se vor bucura de el mult mai repede.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630