ComponenteNoutati

Acum poti verifica performanta placii tale video. Afla cum e posibil

Acum se poate verifica performanta placii video. 

Odată cu ultimul update al Windows 10, sistemul de operare a primit o mulțime de funcții foarte interesante și folositoare. Printre acestea se numără și posibilitatea de a putea vedea performanța GPU prin intermediul Task Manager. Această funcție este disponibilă doar celor care au instalat deja Fall Creators Update.

Noua funcție nu va ține cont de GPU-ul vostru, fie el integrat sau dedicat. Se vor afișa statistici atât pentru cei cu placă video integrată, cât și pentru cei cu placă video dedicată. De asemenea, cei care au două plăci video, una integrată și una dedicată, vor primi informații despre performanțele amândurora.

Performanța GPU va fi de două feluri, pentru fiecare proces în parte și generală. Pentru a putea vizualiza performanța este nevoie să deschideți tab-ul View Details din Task Manager.

Pentru a monitoriza statisticile plăcii / plăcilor voastre video este nevoie să intrați în tab-ul Performance, aici urmând să observați în partea stângă o nouă secțiune numită GPU. Veți putea vedea diferite grafice reprezentative pentru codarea 3D, codare video, decodare video, copiere, utilizare partajată a memoriei, dar și pentru utilizarea dedicată a memoriei.

Acum poti verifica performanta placii tale video. Afla cum e posibil

Un astfel de update este așteptat de mult timp de către utilizatori, până acum ei fiind nevoiți să folosească diferite programe pentru a monitoriza performanțele GPU.

Source
urbanteh.ro
Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close