Vrei să vizitezi un spațiu fără să fie nevoie să te deplasezi? Cu Eurosurvey este acum posibil

Tehnologia evoluează continuu și ne oferă multiple oportunități de a face lucruri care poate că acum câțiva ani păreau imposibile. Un astfel de exemplu este reprezentat de tururile virtuale care îți permit să te transpui într-un loc, fără să fie nevoie să fii fizic acolo. Experiența oferită simulează perfect realitatea, inovație care aduce numeroase avantaje pentru multiple industrii. Optează pentru realizare tur virtual cu Eurosurvey și obține o reprezentare clară și completă a unei clădiri ducând vizualizarea acesteia la un alt nivel.

Ce este un tur virtual?

Te poți gândi la acesta ca la o hologramă digitală a unui spațiu, în format 3D, indiferent de localizarea sau dimensiunile acestuia. Este realizat dintr-o succesiune de imagini și clipuri, statice sau panoramice, care te ajută să vizualizezi din orice unghi, pe o rază de 360 de grade, interiorul sau exteriorul unei clădiri. În acest mod, vei putea observa detalii ca și cum ai fi prezent la fața locului, fără să fie nevoie de fapt să te deplasezi.

Cine și în ce situații ar putea avea nevoie de o astfel de reprezentare virtuală a unui spațiu?

Există diferite contexte în care această tehnologie se dovedește cu adevărat utilă, de exemplu industria imobiliară. Un client poate vizita o proprietate pe care vrea să o cumpere sau să o închirieze de la distanță, facilitând întreg procesul. Același principiu poate fi aplicat și hotelurilor, galeriilor de arta și restaurantelor care pot face o prezentare mult mai atractivă pentru clienți. De asemenea, se dovedesc a fi utile în showroom-uri, la expoziții și nu numai, vizitatorul putând analiza imaginea după bunul plac printr-o simplă mișcare de mouse.

Tururile virtuale pot fi utilizate și în scop educativ și cultural. Introduse în școli, ar putea oferi copiilor posibilitatea de a cutreiera întreaga lume, de a vizita puncte istorice sau turistice din propria sală de clasă. În combinație cu elemente multimedia precum sunete, efecte motrice, narațiune și text se pot crea experiențe inedite care oferă beneficiarului o experiență unică.

Cere acum o ofertă personalizată.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul măsurătorilor topografice, echipa Eurosurvey te poate ajuta să obții rezultate excelente într-un timp foarte scurt. Vei avea parte de o abordare promptă și serioasă, dublată de expertiza fiecărui membru, atenție la detalii, utilizarea unor tehnologii de ultimă generație și metode de lucru inovative în vederea atingerii standardelor înalte de excelență.

Pentru a obține mai multe informații sau a consolida o colaborare, accesează adresa de email sau numărul de telefon afișat și un specialist geodez din echipă îți va sta la dispoziție pentru orice solicitare.

Exploatează beneficiile reprezentărilor 3D cu Eurosurvey!