Noutati

YouTube Remix va aparea in luna martie a anului viitor !

Serviciul YouTube Remix urmează să fie lansat oficial în luna martie !

YouTube încearcă pe cât posibil să intre pe piața abonamentelor muzicale cu plată. Astfel, compania va lansa YouTube Remix, un nou serviciu contra cost pentru abonamente muzicale.

Conform celor mai recente informații apărute, noul serviciu va fi lansat în luna martie a anului viitor. Cu ajutorul acestuia, cei de la YouTube doresc să ofere o concurență serioasă celor de la Apple și Spotify.

YouTube Remix nu va fi prea diferit față de celelalte servicii de acest fel. Acesta va include o funcție pentru streaming, asemănătoare cu cea prezentă în cadrul Spotify. Însă, pentru a se face remarcat, Remix vine cu o funcție care îi permite să ofere utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza și videoclipurile de pe YouTube.

Procesul de creație al noului serviciu nu este deloc ușor. Pentru a nu întâmpina niciun fel de problemă în urma lansării, cei de la YouTube trebuie să încheie parteneriate cu cele 3 mari case de discuri. Prima pe listă a fost Warner Bros, cu care YouTube a discutat deja și a reușit să încheie un parteneriat. Acum YouTube mai au de încheiat parteneriate cu cei de la Sony Music Entertainment și Universal Music Group.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close