Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
InformatiiNoutati

ZebraPay devine SelfPay! Care este motivul si beneficiile schimbarii?

ZebraPay devine SelfPay!

Compania ZebraPay este cunoscută pentru serviciul pe care-l oferă, și anume permite ca oamenii să-și plătească mai ușor facturile, ratele, și nu numai. Oricine poate merge la un ”roboțel” și să-și plătească factura, să cumpere rovinietă pentru mașină sau chiar să-și încarce telefonul cu credit.

După mulți ani în care serviciul a devenit tot mai cunoscut, este momentul pentru o schimbare. CEO-ul companiei a declarat că aceștia se află într-un proces de rebranding. Mai exact, ZebraPay devine SelfPay pentru a fi mult mai ușor de recunoscut de către utilizatori.

Astfel, dispozitivul pe care îl folosești de ceva timp va fi înlocuit cu unul nou, ele fiind numite de acum stație de plată. Odată cu numele și noile dispozitive, vor fi introduse și noi servicii pentru ca experiența utilizatorului să fie cât practică și fără bătăi de cap.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630