De ce să îți cumperi un telefon mobil second hand Xiaomi!

Un telefon mobil a devenit, în ultimii ani, nu doar un moft, ci o adevărată necesitate. Pandemia de coronavirus ne-a dat tuturor viețile peste cap, mulți a trebuit să muncim de acasă, și în afară de un calculator sau laptop bun, a fost nevoie și de un smartphone performant. Cu toate acestea, prețul pentru un astfel de dispozitiv nu este unul pe care oricine și-l poate permite lejer, așa că o variantă bună a fost opțiunea pentru o achiziție făcută dintr-un magazin profesionist de telefoane mobile second hand. Și, pentru ca lucrurile să meargă și mai mult în avantajul tău, telefoanele Xiaomi s-au făcut remarcate acum, în sens pozitiv. Producătorul chinez a venit în întâmpinarea dorințelor utilizatorilor cu o mulțime de modele noi, precum Xiaomi Note 10 Pro 64GB, cu performanțe bune, și cu prețuri accesibile, care pot fi achiziționate și în țara noastră. Vestea cu adevărat bună este că acum le poți cumpăra la prețuri și mai bune pentru tine, optând pentru un magazin profesionist de comercializare a telefoanelor mobile second hand.

Xiaomi se impune în preferințelor utilizatorilor din toată lumea

Majoritatea dintre noi nu avem o părere foarte bună despre produsele made in China, de aceea privim cu reticență și spre Xiaomi. Ar trebui să lași deoparte aceste prejudecăți deoarece mulți utilizatori din toată lumea au fost de acord că avem de a face cu un produs foarte bun. Dacă nu ești încă foarte convins, sperăm că rândurile de mai jos te vor convinge.

Raport bun preț/calitate

Există numeroase mărci de telefoane mobile care au devenit sinonime cu calitatea. Este suficient să spunem Huawei, Samsung sau Apple și deja toată lumea știe despre ce este vorba. Din păcate, prețurile pentru ele sunt destul de ridicate, și nu și le permite chiar oricine. Cu atât mai mult pentru români, ale căror salarii nu sunt tocmai cele care îți permit extravaganțe de acest gen. Producătorul chinez Xiaomi a înțeles rapid că se poate impune pe piața de gen cu un smartphone care să fie de bună calitate, dar care nici să nu coste mult. Și… a reușit! Chiar și cele mai noi și performante modele nu ajung să coste cât un Apple, ci uneori prețul acestora este chiar și la jumătate mai mic. Costul unui astfel de model este chiar mai mic în cazul în care optezi pentru a-ți face achiziția de la un magazin profesionist care se ocupă cu comercializarea telefoanelor mobile second hand.

Componente de bună calitate

Există multe modele de telefoane mobile ieftine lansate de alți producători, dar care stau slab la capitolul componente. De fapt, tocmai din acest motiv sunt accesibile, deoarece componentele lor nu sunt tocmai de cea mai bună calitate. În replică, telefoanele mobile Xiaomi nu au parte de acest dezavantaj. Este suficient să amintim de procesul Snapdragon, iar cunoscătorii vor înțelege imediat despre ce este vorba.

Rezistente la șocuri și lovituri

Un alt avantaj, deloc de neglijat al acestor telefoane mobile este rezistența lor ridicată la lovituri, șocuri și căzături. Din acest motiv, mulți consideră că Xiaomi reprezintă un excelent telefon mobil care poate fi cumpărat pentru copii și adolescent, mult mai predispuși la astfel de incidente.

Fotografii de bună calitate

Un smartphone este ceva mai mult decât un simplu telefon mobil, ci un adevărat aparat foto cu care poți face fotografiile perfecte în vacanțe sau în momentele importante din viața ta. Din nou, Xiaomi se dovedește și de această data la înălțime, pentru că sunt dotate cu camere de foarte bună calitate. Chiar și modelele mai ieftine, cum ar fi Redmi 2, oferă utilizatorului șansa de a filma fullHD la o rezoluție de 1080p. De asemenea, modelele mai scumpe sunt prevăzute cu funcția de stabilizare optică a imaginii, ceea ce este pur și simplu perfect.

Ecran care te impresionează

Adori acele ecrane care îți oferă culori intense, placute din punct de vedere visual? Da, și noi, și știm că de regulă modelele mai scumpe de telefoane mobile îți oferă această experiență. Acum, nu mai este nevoie să te mulțumești cu ceva mai puțin calitativ din acest punct de vedere, pentru că există Xiaomi. Display înalt și subțire, rezoluție bună, chiar și ecrane AMOLED pe modelele mai scumpe, chiar reprezintă standard ridicate în domeniu, iar tu le poți avea la prețuri decente.

Excelent sistem de operare

Nu, nu este Android, ci MIUI, un sistem de operare propriu, care a fost dezvoltat de Xiaomi. Acesta s-a impus însă destul de rapid în preferințele utilizatorilor, încât a ajuns să fie introdus pe multe modele de telefoane. Este și normal dacă ne gândim la avantajele acestuia, cum ar fi personalizarea ușoară, rapiditate în accesare, este prevăzut cu antivirus integrat, are multe setări de securitate, și chiar pentru telefoanele mobile modele mai vechi oferă multe update-uri.

Un produs… perfect

Mulți dintre cei care au încercat unul sau mai multe modele de telefoane mobile Xiaomi s-au arătat plăcut surprinși de experiența pe care au avut-o. Chiar și experții au fost de acord că nu prea ai ce să le reproșezi, pentru că sunt aproape de perfecțiune. Și, ceea ce atrage și mai mult la ele este prețul lor accesibil, raportat la performanțele ridicate pe care le are. Acum poți să ai și tu parte de toate aceste avantaje, optând pentru achiziționarea unui astfel de model. Și, ca să plusăm puțin, cumpărarea unuia de la un magazin specializat în comercializarea de telefoane mobile second este chiar o idee și mai bună.