Se observa diferenta dintre implanturile dentare si dintii naturali? Afla raspunsul!

implanturi dentare

implanturi dentare

Orice persoana isi doreste sa aiba o dantura completa, care sa arate impecabil, dar odata cu inaintarea in varsta, dintii pot avea de suferit. Din fericire, in prezent, exista o solutie moderna si extrem de eficienta pentru aceasta problema: tratamentul cu implanturi dentare. Cu ajutorul lui, edentatia poate fi rezolvata si poate fi obtinut un zambet perfect.

Implanturile sunt dispozitive de mici dimensiuni sub forma de suruburi, fabricate din titan de calitate superioara. Ele sunt biocompatibile cu organismul uman si inlocuiesc radacina dintilor naturali, oferindu-le pacientilor ocazia de a-si recapata zambetul de altadata.

Aspectul implanturilor este natural

In comparatie cu alte metode de tratament, implanturile se simt si arata la fel ca dintii naturali. Daca vei opta pentru acest tratament, nu vei avea senzatia unui obiect strain in gura. Implanturile se vor integra in osul dentar si vor face parte din dantura ta, fara sa iti provoace vreun disconfort.

In plus, nimeni nu va observa cu ai apelat la tratamentul cu implanturi dentare. Dantura ta va avea un aspect demn de invidiat, dar oamenii din jur nu vor sti ca ai beneficiat de acest tratament. Asadar, vei putea zambi din toata inima, fara sa mai simti nevoia sa iti acoperi gura. Dantura ta va fi completa, iar tu te vei putea bucura de ea din plin!

Preturi avantajoase la Dental Excellence!

Vrei urmezi tratamentul cu implanturi dentare? Pentru a beneficia de un raport calitate-pret excelent, intra pe www.dentalexcellence.ro. Aceasta clinica stomatologica are o experienta vasta in domeniu si iti pune la dispozitie doua oferte speciale la implanturi:

  1. Inno – 1.935 de Lei – pret redus de la 2.150 de Lei

Implanturile Inno sunt produse in Coreea de Sud si sunt recunoscute pentru durabilitatea si pretul lor avantajos. Ele sunt create de peste 20 de ani si reprezinta o solutie excelenta pentru persoanele care vor sa isi reintregeasca dantura. Rezultatele obtinute cu ajutorul acestor implanturi sunt uimitoare, asa ca le poti lua in calcul daca te confrunti cu problema dintilor lipsa.

  1. Bredent – 2.250 de Lei – pret redus de la 2.500 de Lei

Implanturile Bredent sunt folosite la scara larga si sunt create printr-o tehnologie de ultima generatie. Suprafata lor este conceputa astfel incat sa adere cu celulele osoase ale pacientilor.

Bredent fabrica implanturi si accesorii pentru tratamentele dentare de peste 40 de ani, fiind un producator cu renume in acest domeniu. Daca iti doresti sa iti refaci dantura cu ajutorul acestui tratament, poti lua in calcul implanturile marca Bredent.

Avantajele sistemului de implanturi dentare Sky Fast and Fixed

Daca ai pierdut o parte semnificativa din dinti sau te confrunti cu edentatie totala, trebuie sa stii ca la Dental Excellence poti alege si sistemul de implanturi Fast and Fixed. Cel mai mare avantaj al acestuia consta in faptul ca este nevoie de un numar mai mic de implanturi fata de varianta clasica.

Asadar, se utilizeaza doar 6 implanturi in partea de sus a maxilarului si 4 in partea de jos. In plus, rezultatele sunt obtinute in doar 24 de ore. Cu ajutorul sistemului de implanturi Fast and Fixed creat de Bredent, scapi de interventiile suplimentare si obtii o dantura perfecta intr-un timp extrem de scurt!