Vestiarul metalic compact, un „zgarie-nori“ de interior. Iata cum profiti la maximum de spatiul pe verticala!

Un vestiar metalic este o piesa de mobilier apreciata in numeroase domenii de activitate. Datorita calitatilor sale multiple, este folosit in institutiile medicale si de cercetare farmaceutica, in scoli, in sali de sport sau in toate domeniile in care este necesara purtarea unei uniforme de lucru.

Tipuri de vestiar metalic

Produsele din aceasta categorie, disponibile si in oferta magazinului online www.viamond.ro, se remarca printr-o diversitate deosebita. Practic, fiecare persoana gaseste modelul potrivit, indiferent daca are de gand sa il foloseasca intr-o institutie, la firma sau acasa, intr-un birou, pe hol sau in orice alt spatiu.

Dulapurile compartimentate sunt deosebit de folositoare pentru depozitarea hainelor de zi cu zi atunci cand te afli la lucru si porti uniforma de cadru militar, politist sau halatul medical. Hainele de strada si accesoriile sunt pastrate in siguranta, fara pericolul de a disparea sau de a se pata.

vestiar metalic Viamond

Cele cusetate se remarca prin faptul ca interiorul este conceput astfel incat sa permita o excelenta organizare a spatiului. Beneficiaza de un numar mare de polite reglabile pe inaltime, astfel incat aranjarea lor sa corespunda total necesitatilor utilizatorului.

Produsele prevazute cu bancuta sunt de mare folos in momentul in care schimbi hainele de strada cu cele de lucru sau atunci cand te incalti si te descalti. De asemenea, bancuta poate fi utilizata pentru depozitarea temporara a unor obiecte sau pur si simplu pentru un scurt moment de odihna.

Prin ce se remarca modelele compacte?

Un vestiar metalic compact este inalt si ingust, astfel incat ocupa foarte putin spatiu, ceea ce il face ideal pentru incaperile mici. Spatiul de depozitare este insa suficient pentru a satisface necesitatile fiecarui utilizator.

Oferta este variata, cumparatorul avand posibilitatea sa faca alegerea ideala in functie de mai multe criterii. Exista piese de mobilier compacte cu 1 pana la 5 usi si, de asemenea, cu 1 pana la 5 polite, de regula reglabile pe inaltime. Fiecare dintre acestea poate sa suporte intre 30 si 70 de kilograme. Dulapurile pot sa fie sau nu dotate cu picioare metalice si sunt disponibile in urmatoarele culori: gri, albastru, verde, rosu, portocaliu si galben.

In plus, sunt disponibile modele compacte cu latime, adancime si inaltime diferite. Latimea variaza intre 300 si 1.200 de milimetri, fiind influentata de numarul de usi. Adancimea este cuprinsa intre 312 si 500 de milimetri, iar inaltimea are valori de la 1.800 pana la 1.920 de milimetri.

Modele recomandate de vestiar metalic compact

Un produs cu inaltimea de 1.800 de milimetri, latimea de 312 si adancimea de 450 de milimetri se prezinta ca un adevarat zgarie-nori, care foloseste la maximum inaltimea unei incaperi, fara a ocupa mult loc pe orizontala. Fabricat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 milimetri, poate fi utilizat pentru o perioada mare de timp, fara a fi nevoie de vreo reparatie. Este dotat cu polita in partea superioara, cu o bara pentru umerase si un carlig. Are greutatea de 16,8 kilograme si culoarea gri.

Un alt vestiar metalic compact apreciat de utilizatori are inaltimea de 1.800 de milimetri si o baza patrata, cu latime si adancimea de 350 de milimetri. Corpul este gri, iar pentru usa se poate alege oricare dintre culorile rosu, galben si albastru. Cantareste 17 kilograme si este prevazut cu raft in partea superioara, bara pentru umerase, suport umbrela cu vas de colectare apa, suport eticheta pe usa si picioare de 15 centimetri.

Consulta oferta magazinului online Viamond.ro si vei descoperi zeci de modele de vestiar metalic compartimentat, care vor rezolva problema spatiului de depozitare!