Ce imagini poti alege pentru tablourile canvas?

De foarte multe ori, oamenii nu reusesc sa inteleaga diferentele dintre o pictura pictata manual, o imprimare pe panza retusata manual sau o imprimare digitala. Ei bine, exista o serie de caracteristici care trebuie evaluate pentru a intelege tabloul din fata noastra asa cum a fost creat.  Este foarte important sa alegi in detaliu ce fel de tablou vrei sa expui in casa ta, deoarece acestea iti vor oferi posibilitatea de a opta pentru un produs de inalta calitate vizuala. Atunci cand vrei  sa alegi o imprimare pe panza, poti apela la experti pentru a obtine un rezultat care va crea cu adevarat un efect uimitor si elegant in fiecare camera.

Cum sa alegi picturi si printuri?

Exista cateva caracteristici de baza care ne pot ajuta sa alegem un tablou canvas pentru casa noastra; odata ce am tinut cont de ele, tot ce ramane de facut este sa vedem care dintre diferitele stiluri este cel mai potrivit pentru noi:

  • dimensiunea: atat a tabloului (sau a tablourilor, in cazul compozitiilor), cat si a spatiului care il va gazdui;
  • tip de panza: clasic, hartie cu granulatie grosiera, hartie de tipar, lemn;
  • rama: aceasta poate ascunde adesea frumusetea tabloului in sine, asa ca alege cu grija pe care si daca sa o puneti acolo;
  • buget: ia in considerare pretul picturii, raportul pret-calitate si costul camerei.

Diferente intre printurile pictate manual si cele pe panza canvas

Daca vrei sa alegi un tablou pentru a decora spatiul, trebuie sa decizi mai intai daca optezi pentru o pictura realizata manual sau pentru un tablou canvas. O pictura pictata manual are caracteristica de a fi unica. Pe de alta parte, o imprimare pe panza canvas va va oferi posibilitatea de a obtine acelasi efect ca o imagine pictata manual, dar cu certitudinea de a avea exact ceea ce ati comandat.

Imprimarea pe panza poate conferi unui spatiu o valoare complet noua, aducand imaginea unui tablou de Van Gogh sau Monet pe care l-ai ales in locatia pe care o decorezi.

Diferitele tipuri de imprimare pe panza

Exista diferite tipuri de imprimare pe panza din care poti alege. In primul rand, trebuie sa intelegi ce tip de suport poti alege. Poti lua in considerare dimensiunea, rama si suportul de imprimare. Produsul va fi apoi personalizat pas cu pas. Important este sa creezi efectul potrivit. Suportul de imprimare poate fi mai mult sau mai putin artistic si va asigura un efect final de inalta calitate, care va reda autenticitatea tabloului in sine.

Apoi, exista si printuri pe panza cu efect de lac, care sunt recomandate pentru picturile originale in ulei. Alte tipuri de printuri pe panza din care poti alege sunt cele pe hartie artistica mata, hartie foto semilucioasa de exemplu. Cu toate acestea, multi opteaza pentru hartia pentru acuarela, care este putin mai groasa, dar este foarte delicata si, prin urmare, trebuie tratata intotdeauna in asa fel incat sa nu riscam sa o distrugem.

In functie de toate aceste detalii pot fi alese cu usurinta cele mai bune tablouri pentru orice locuinta.