Clientii care aleg produsele si serviciile montatorilor de parbrize beneficiaza de garantie geam auto si montaj 2 ani

Parbrizul se numara printre cele mai importante functii de siguranta ale masinii. Geamul  auto trebuie sa fie restaurat si este esential sa va pastrati parbrizul in stare buna in orice moment. Conducerea cu un parbriz ciobit sau crapat va poate expune pe dvs. si pe pasageri unui risc de ranire in cazul unei rasturnari sau al unei coliziuni.

Scopul initial al unui parbriz a fost de a mentine praful si apa sa patrunda in vehicul. Aceasta este inca o functie cruciala a parbrizului, mai ales atunci cand calatoriti la viteze care pot fi standard ale automobilelor moderne. Cu toate acestea, grindina, pietrele, murdaria de pe strada si alte obiecte se pot ciocni de parbriz in timp ce calatoriti dintr-un loc in altul. De obicei, aceste efecte pot provoca o defectiune. Cand se intampla acest lucru, este vital sa-l montati cat mai curand posibil. Pentru ca o inlocuire sa fie inutila de multe ori, mici probleme pot fi reparate. Un alt scop al unui parbriz si al geamului auto este acela ca va permite sa aveti cu adevarat o vedere clara asupra traficului si a strazii din fata voastra. Cunoasterea mediului inconjurator este esentiala pentru a preveni conditiile potential periculoase si pentru a opera in siguranta. Odata ce geamul este spart sau distrus, vederea poate fi impiedicata, punandu-va in pericol. Clientii care aleg serviciile oferite de parbrizeacasa.ro, beneficiaza de garantie geam auto si montaj 2 ani, ceea ce insemana o alegere foarte buna pentru multi soferi din Romania!

Indiferent de cat de atenti suntem, accidentele se intampla. Geamul este esential pentru a absorbi impactul airbag-urilor pasagerului daca airbag-urile ar trebui sa se elibereze in cele din urma. Cand airbag-ul este activat, acesta se ridica si sare de pe parbriz pentru a proteja pasagerul din fruntea scaunului. Daca geamul este montat incorect sau este crapat, acesta nu ar putea avea capacitatea de a tolera aceasta forta. In plus, airbag-ul ar putea sa nu va protejeze. Un parbriz bine gestionat poate evita aruncarea persoanelor din masina in timpul unui eveniment nefericit. Cand ocupantii sunt ejectati din vehicule, are loc un numar mare de decese. Parbrizul functioneaza ca un tampon pentru a va proteja pe dvs. si pe oaspetii vostri in caz de accident.

Aschiile si crapaturile pot parea doar superficiale. Adevarul este ca orice problema a parbrizului trebuie reparata atunci cand este posibil, astfel incat acest dispozitiv semnificativ sa poata functiona corect. Daca problema nu este prea mica pentru a fi reparata, sticla trebuie inlocuita atunci cand este posibil. Asigurati-va ca sunteti asistat de o companie specialziata care este bine instruita in inlocuirea corecta si cu experienta a tuturor tipurilor de parbriz. Solicitati o garantie pentru toate functiile si asigurati-va ca acestea folosesc sticla de calitate premium, conceputa pentru tipul de masina condus.

Inainte ca expertul in sticla auto sa va poata inlocui parbrizul, probabil ca va trebui sa comande un nou parbriz care a fost facut special pentru marca si modelul de automobil specific. Desi sunt disponibile dimensiuni standard de parbriz, putine parbrize se conformeaza astazi acestor specificatii. De fapt, nu numai inaltimile si latimile parbrizelor vehiculelor variaza foarte mult in functie de marca si modelul de automobile, dar si grosimile si curbura parbrizului variaza.

Este important sa inlocuiti actualul parbriz cu unul nou, care sa se potriveasca exact ca marime si forma. Parbrizul potrivit ofera vehiculului vostru suportul structural de care are nevoie pentru a va mentine in siguranta in timpul unei coliziuni si ajuta la mentinerea in mod corespunzator a elementelor meteorologice din exteriorul vehiculului personal.

Exista doua tipuri principale de parbriz de inlocuire: producator de echipament original (OEM) si echivalent echipament original (OEE) sau parbrize de pe piata de schimb. Expertul  in repararea geamurilor auto va poate permite sa alegeti intre aceste doua tipuri de geamuri auto. In timp ce ambele tipuri de parbriz sunt concepute special tinand cont de specificatiile originale ale geamului de parbriz ale vehiculului, producatorul vehiculului ofera producatorilor de sticla auto OEM aceste specificatii, in timp ce producatorii de sticla auto OEE determina care sunt aceste specificatii prin inginerie inversa a parbrizelor originale.

Majoritatea expertilor in vehicule sunt de acord ca, de obicei, singura diferenta dintre cele doua parbrize este ca parbrizele OEM au numele original al producatorilor de automobile si jurnalul imprimat pe ele, in timp ce parbrizele OEE nu.

Majoritatea autoturismelor au muluri, sau burlane, care inconjoara parbrizul care ajuta la impiedicarea aerului exterior, ploii si a altor elemente sa intre intr-un vehicul in jurul cadrului ferestrei.

In functie de designul parbrizului si de tipul de deteriorare pe care a suferit-o, mulurile parbrizului pot sau nu trebuie inlocuite impreuna cu geamul auto. Daca mulurile sunt inca in stare buna, atunci expertul  in repararea geamurilor auto le poate lasa pe loc si poate doar inlocui geamul.

Multe vehicule mai noi, in ziua de astazi, au senzori speciali incorporati in parbriz. Daca parbrizul vostru este echipat cu oricare dintre acesti senzori, atunci probabil ca acestia vor trebui inlocuiti atunci cand parbrizul  este inlocuit. Daca parbrizul are daune mari care nu pot fi reparate printr-o simpla interventie, atunci trebuie sa va ganditi la inlocuirea parbrizului. Luati legatura cu echipa de la parbrizeacasa.ro pentru toate intrebarile voastre in legatura de inlocuirea parbrizului auto.