Garsoniera Dimitrie Leonida, casa ideala

 

 

Alegerea unei case este la fel de importanta ca alegerea unei profesii sau a partenerului de viata. Fiind un bun de folosinta indelungata sau pentru toata viata, mai intai se scriu pe o lista particularitatile casei ideale. Cautarile nu vor inceta, pana cand locuinta ideala nu va intra in posesia celui care o doreste asa de mult.

O casa foarte buna este apreciata dupa ceea ce ofera ea insasi, dar si dupa ce ofera cartierul, vecinatatile, blocul de locuinte. Garsoniera Dimitrie Leonida corespunde profilului casei ideale sub toate aspectele prezentate mai sus.

Un cumparator vigilent, oricat de mult si-ar dori o casa, nu o cumpara daca nu se afla intr-o zona linistita, intr-o zona civilizata! Proprietarul trebuie sa aiba garantia ca se poate intoarce acasa la ora 23 sau 24 fara teama ca il ataca vreun raufacator pe strada sau ca ar putea sa cada intr-o groapa sau sa i se arunce mizerii pe haine si in fata. Un cartier civilizat ofera aceasta siguranta. Copiii pot fi lasati fara grija in parc, ei nu vor fi abordati pe strada de necunoscuti si nici jefuiti de bunurile pe care le poseda.

Oricat ar fi o casa de frumoasa, daca strada nu este linistita, oamenii din bloc sau din blocurile vecine nu prezinta garantie, aspectul si confortul pe care le ofera nu sunt de nici un folos. E stresant ca la miezul noptii sa se auda scandal pe strada sau si mai rau pe scara blocului. Nimeni nu poate controla accidentele, dar cei care doresc sa se mute, trebuie sa se intereseze de securitatea locului respectiv. Dimitrie Leonida este o locatie linistita, cu oameni cuminti si ofera privelisti frumoase. Merita sa investeasca oamenii cu bani, dar si cei care au nevoie intr-o locuinta aflata in acest loc!

Un alt aspect important este ca locuinta respectiva sa nu fie izolata de lume. Masina personala nu poate fi folosita permanent, fiindca se defecteaza, iarna zapada poate paraliza totul si in acele momente, locuitorii casei respective trebuie sa ajunga la  metrou sau la autobuz si de acolo unde au nevoie.

Este ideal ca in apropierea casei sa se gaseasca:

-piata, fiindca acolo se gasesc fructe si legume proaspete;

-supermarket. De acolo se fac cumparaturi in cateva minute;

-scoala. Familiile cu copii trebuie sa se gandeasca serios la acest aspect;

-banca, posta, farmacii, puncte de achitare a facturilor;

-parc pentru ca este nevoie de miscare si de aer curat.

Copacii din zona sa fie tineri si situati cat mai departe de cladiri. Este frumos un tei in fata ferestrei, dar cand furtuna il va prabusi, cu siguranta ca va produce pagube insemnate ori blocului, ori masinilor parcate in fata acestuia.

Si-acum ce asteptari trebuie sa indeplineasca garsoniera?

  1. Sa fie la un pret accesibil si dezvoltatorul sa permita plata esalonata, fiindca un tanar nu poate strange banii necesari pentru cumpararea unei locuinte in Bucuresti. Salariul este mic la inceput de drum, trebuie sa supravietuiasca si sa isi indeplineasca si micile dorinte. Tinerii de azi calatoresc, pleaca in concedii si nu accepta sa se sacrifice pentru a strange bani de casa, ci prefera sa se imprumute.
  2. Sa fie spatioasa si economica. Camera de zi sa fie mare, luminoasa, iar bucataria suficient de spatioasa ca gospodina casei sa nu simta ca se sufoca in ea. Mai este nevoie si de baie, fiindca nu poate lipsi din nicio casa si de balcon, care poate fi amenajat ca spatiu de servit cafeaua sau ca loc de depozitare. Intr-un balcon se pot pune flori, o masuta de cafea, scaune, clopotei de vant, balansoar minuscul si asa se transforma intr-un loc de refugiu unde se pot petrece clipe magice. De acolo se pot observa trecatorii de pe strada cand este soare, cand bate vantul, cand ninge sau cand ploua. De acolo spectacolul de lumini al orasului este feeric noaptea. Prima ninsoare vazuta de la balcon se intipareste in minte si aminteste de prima copilarie.
  3. Sa fie bine izolata si termic si fonic. Este nevoie de ferestre si usi sigure, de pereti pregatiti sa conserve caldura atat de scumpa. Si zgomotele de pe strada trebuie sa ramana departe de locuinta, fiindca aceasta trebuie sa fie si odihnitoare.
  4. Sa fie complet izolata, cel care o cumpara sa gaseasca parchet, gresie in baie, cada si chiuveta. Sa fie o locuinta aranjata cu gust intr-un bloc nou situat intr-un cartier linistit.
  5. Sa existe posibilitatea vizitarii acesteia inainte de a fi cumparata pentru ca la fata locului, potentialul cumparator isi da seama daca aceea este casa din vis sau trebuie sa mai caute.

Garsonierele din blocurile noi din Dimitrie Leonida se vand ca painea calda, de aceea cine isi doreste casa lui, sa programeze o vizita in acel loc si nu va regreta!

Sectorul 4 este unul dintre cele mai modernizate din Bucuresti si se afla in randul celor mai linistite din oras. Avansul reprezinta o suma pe care o pot strange tinerii care si-au fixat un obiectiv maret din a avea propria lor casa, restul banilor fiind achitat in rate.

Sudrezidential este o firma de incredere care ofera cele mai bune si sigure  locuinte din Bucuresti.

Preturile sunt accesibile, locuintele moderne si spatioase, zona in care se afla complexul rezidential de vis.

O garsoniera Dimitrie Leonida este locuinta ideala si investitia ideala. Cumparand propria casa, costurile chiriei sunt redirectionate catre plata ratelor lunare si in final omul este stapan in casa lui.

O garsoniera ofera confort suficient locatarilor sai, consumul fiind redus la jumatate fata de un apartament.