Companie care furnizeaza servicii funerare de top in Craiova

Cultul mortilor se bazeaza pe iubire si respect. Apartinatorul arata prin tot ceea ce face cat de mult l-a iubit si cat de mult l-a respectat pe defunct, de aceea, romanii se ingrijesc sa indeplineasca toate traditiile si ca organizarea inmormantarii sa fie facuta ca la carte. Mortii nu mai stiu, mortii nu mai simt, dar pentru tot ce au facut in vietile lor merita:

-un sicriu decent, complet echipat, cu o cruce inscriptionata corect si elegant. Trupul neinsufletit sa fie asezat pe lenjerie fina in sicriul capitonat, lucrat fin si elegant din lemn rezistent.

-o pregatire temeinica astfel incat imaginea lor sa fie asemanatoare cu cea din timpul vietii. In afara igienizarii, a asezarii parului si a imbracatului cu haine elegante, pentru ei sa se solicite si o cosmetizare ca urmele mortii sa fie estompate. Un mort elegant, bine imbracat, care pare ca doarme face mai usoara sarcina celor care vin la priveghi sau la inmormantare sa isi ia adio de la el. Ultima imagine, imaginea din sicriu se intipareste adesea in minte.

-imbalsamare, capac frigorific, masini elegante, dotate cu aer conditionat ca aspectul lor sa nu se schimbe si participantii la ceremonie sa nu aiba de suferit.

Oamenii care sunt alaturi de familia indurerata merita rasplatiti (in masura posibilitatilor) si scutiti de tot ceea ce este neplacut pentru ei.

O inmormantare poate avea loc la ora 13 sau 14 intr-o zi de iulie, luna cunoscuta sub denumirea de luna lui cuptor. Apartinatorii trebuie sa se gandeasca la toate aspectele si sa discute cu reprezentantul firmei de pompe funebre despre aceste temeri/amenintari in vederea gasirii unei solutii.

-transport funerar decent, in cele mai bune masini, ultimul drum sa fie fara incidente. Masinile care poarta sigla firmei President funerare, care ofera servicii funerare in Craiova si Dolj de top nu scot fum, nu raman in pana si sunt conduse responsabil de catre soferii care stiu sa se comporte adecvat la aceste triste ceremonii.

Toate au aer conditionat fiindca nu se stie cand anume vor fi utilizate si pentru a contracara efectele devastatoare ale caniculei.

-coroane funerare din flori naturale (in nici un caz din plastic!!!) bine lucrate, pe burete umed, care raman pe mormant la fel de frumoase 2-3 saptamani. Este induiosator ca la mort lumea sa vina cu flori naturale si sa aprinda lumanari. Florile si lumina aduc putina alinare in sufletele greu incercate de pierdere.

Cei care aduc flori, ofera strangeri de mana, imbratisari si cuvinte calde arata apartinatorului ca ii sunt aproape in asemenea momente.

-o fotografie pe ceramica pusa pe cruce. O poza care va rezista si cand ninge si cand ploua sau arde soarele cu putere. Apartinatorul trebuie sa aiba grija la alegerea fotografiei. Daca defunctul are peste 60 de ani, nu este onest sa se puna pe cruce o fotografie de la 20 de ani!

-oferirea unui semn de recunostinta celor care au venit la priveghi si la inmormantare. Acest semn de recunostinta poate fi masa oferita in memoria decedatului la restaurant sau pachetelul cu mancare de la cimitir. De asemenea, la fel de bine ar fi ca participantilor la inmormantare sa li se asigure deplasarea de la capela la cimitir si de la cimitir la restaurant.

Discutand deschis, unui pensionar decedat merita sa i se comande pachetul de lux care se incadreaza perfect in ajutorul financiar oferit de Casa de Pensii, pentru ca aceia sunt banii lui si nimeni nu ar trebui sa se atinga de banii unui decedat.

Evident ca fiecare apartinator decide in functie de situatia financiara in care se afla, in functie de cultura si de educatia sa. Preotul si cataretul trebuie sa primeasca prosoape de cea mai buna calitate, de dimensiuni mari si toate persoanele care duc capacul sicriului, coroanele sa primeasca prosoape sau batiste.

Uneori aceste lucruri sunt pastrate ca amintire de catre participantii la trista ceremonie care au fost insarcinati cu un rol.

Este recomandat ca apartinatorul sa indeplineasca toate dorintele legate de inmormantare ale defunctului ca in acest fel constiinta sa fie impacata pe deplin. Sunt persoane care isi doresc un anumit model de sicriu,  o  anumita culoare sau nuanta si isi exprima dorinta ca sicriul sa fie din lemn de fag, de brad sau de nuc.

In masura posibilitatii este bine ca sicriul sa fie exact ca in descrierea defunctului, daca a avut loc o discutie din timpul vietii pe aceasta tema . De asemenea, coroanele funerare trebuie sa fie facute din florile care erau dragi defunctului.

In privinta pachetelor cu mancare sau a meniului de la parastas, se vor omite felurile de mancare care nu ii placeau si vor fi servite alimentele pe care decedatul le consuma cu maxima placere.

Moartea celor dragi este inevitabila, dar apartinatorii trebuie sa manifeste omenie maxima in organizarea inmormantarii si sa apeleze la firme de top ca serviciile si produsele sa fie de top.

Cei 10 ani de experienta ai acestei companii au inseamna ani de acumulare de experienta si de dezvoltare continua a serviciilor pana la atingerea excelentei.

Compania prezentata mai sus afiseaza cu onestitate preturile si ofera informatii celor care au pierdut o persoana draga. Datele de contact se afla pe site, loc unde se afla si formularul special de contactare rapida care poate fi completat si trimis in 5-7 minute, iar in cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei va contacta persoana care l-a trimis.

Moartea celui drag doare enorm, durerea poate tine toata viata, in cazul persoanelor sensibile, dar este esential ca apartinatorul sa aiba multumirea ca ales cele mai bune servicii de pompe funebre si ca i-a oferit celui drag tot ce merita in cadrul ceremoniei de ramas bun.