Este adevarat ca brazii de Craciun artificiali sunt mai buni decat cei reali?

Pe scurt, se arata ca, de fapt, utilizarea brazilor de Craciun artificiali poate fi mai ecologica. Dar pentru ca intotdeauna exista o capcana trebuie sa folosesti acelasi brad de Craciun timp de cel putin 5 ani inainte de a cumpara unul nou, insa acum, cu noii brazi artificiali de lux este foarte usor sa gasiti bradul potrivit care sa reziste chiar mai mult de 5 ani. Pe depozituldebrazi.ro veti gasi cu siguranta astfel de produse.

Sfarsitul anului este sarbatorit cu Craciunul si traditiile noastre de decoratiuni de Craciun, calendare de Craciun, cadouri de Craciun si, bineinteles, bradul de Craciun. Bradul de Craciun este decorat cu globulete, luminite, inimioare de Craciun, poinsettii si alte decoratiuni pentru bradul de Craciun. Cadourile de Craciun  sunt apoi asezate sub brad. Dar, in aceasta epoca moderna, puteti cumpara si un brad de Craciun artificial din plastic realist. In acest ghid incercam sa raspundem la cele mai frecvente intrebari despre bradul de Craciun.

Ce marime de brad de Craciun ar trebui sa alegeti?

Desigur, trebuie sa alegeti tipul de brad, dar la fel de important este sa gasiti bradul de Craciun de marimea potrivita. Aici, puteti face alegerea corecta:

  • 0-150 cm: veti gasi brazi de Craciun de dimensiuni mici. Acesti brazi sunt facuti pentur a fi utilizati ca decoratiuni in fata usilor de la intrare, a ferestrelor, a rafturilor etc., mai degraba decat pentru a fi bradul sub care se pun si se danseaza in jurul cadourilor de Craciun.
  • 150-175 cm: Daca doriti un brad de Craciun de dimensiuni mai mici pentru a se potrivi camerei, aceasta dimensiune va permite totusi dansul traditional in jurul bradului de Craciun.
  • 175-225 cm: Dimensiunea cea mai comuna si cea mai cumparata, care se potriveste multor camere de zi. Aici se poate jongla si cu spatiul pentru cadouri de Craciun.
  • 225-250 cm: Un brad de Craciun ceva mai inalt si mai lat, care necesita o camera de zi ceva mai mare.
  • 250-300 cm: 3 metri este, de obicei, cea mai mare dimensiune pentru camerele de zi de dimensiuni mari. Cu toate acestea, acesti brazi sunt utilizati mai ales pentru companii si altele asemenea, cu intrari/receptii mari.

Alege un brad de Craciun artificial fara lumini

Brad de Craciun artificial fara lumini si ace de stropit. Modelul are ramuri de molid realiste care isi schimba culoarea.

Bradul poate sta frumos si frumos de la 1 decembrie si pana in ianuarie, daca se doreste. Bradul de Craciun vine cu o baza metalica si dureaza aproximativ 10 minute pentru a fi despachetat si “asamblat”.Brazii de Craciun artificiali prezentati au dimensiuni cuprinse intre 180 si 300 cm. Veti gasi atat brazi de Craciun din plastic frumosi, de lux, care vor arata exact ca in reviste. La depozituldebrazi.ro veti gasi modele frumoase in diferite dimensiuni.

Brazi de Craciun cu lumini

Veti gasi brazi de Craciun artificiali cu si fara lumini. Gama acopera diferite marimi, iar brazii cu lumini au lumini LED atasate, astfel incat nu mai trebuie sa impodobiti brazii in fiecare an cu luminite. Brazii de Craciun artificiali cu lumini sunt adesea disponibili in dimensiuni de 180-220 cm.