Genți la modă pentru vara acestui an

Gențile! Un accesoriu care, la fel ca și ceasul de mână, nu se va demoda niciodată. Și, din fericire pentru reprezentantele sexului frumos, au la dispoziție o mulțime de modele, mai mari sau mai mici, confecționate din materiale diferite, pentru care pot opta. Nu degeaba se spune că în garderoba unei femei nu sunt niciodată prea multe genți, nu? În plus, în ultima vreme, marii creatori de modă sunt de părere că și gențile pentru barbați nu mai sunt ceva rarisim, ci chiar dimpotrivă.

Sezonul estival este gata să înceapă în forță, așa că profităm de faptul că mai sunt câteva zile până când începe – cel puțin calendaristic, vara, și să îți prezentăm, pe scurt, câteva dintre gențile care se află în tendințe în această perioadă. Te vor lua pur și simplu prin surprindere în mod pozitiv, pentru că avem parte de forme aparte, culori care te scot din anonimat și multe altele. Dacă deja ți-am stârnit interesul, atunci hai alături de noi și citește rândurile următoare.

 

Plicuri moi

 

Dacă până acum aceste modele de genți păreau oarecum rezervate vedetelor de peste Ocean, acum este și rândul nostru, al Evelor obișnuite, dar pasionate de tot ce înseamnă fashion. Există numeroase modele de plicuri moi, care îți pot completa frumos ținuta aleasă, iar dacă vrei să fii cu adevărat o apariție de senzație și în pas cu moda, sunt de preferat cele care seaman oarecum cu pernele. Optează pentru culori vii, sau dacă nu ești chiar atât de îndrăzneață, nuanțele nude sunt la fel de potrivite. Cât despre materialele folosite la confecționarea lor, cele din piele artificiala sau naturală sunt la fel de apreciate. Depinde doar de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Și cum moda este destul de schimbătoare, și nu se știe care vor fi tendințele anul viitor, ai putea opta pentru cele din piele artificială, pentru a nu cheltui prea mulți bani pe ceva ce în 2023 ar putea fi depășit.

 

Formele neobișnuite iau avânt

 

După perioada de pandemie, tendințele modei ne-au luat pe toți prin surprindere. Ceva ce în urmă cu câțiva ani ar fi părut de neînchipuit, cum ar fi de exemplu niște genți de damă în forme neobișnuite, în această vară vor fi la mare căutare. Nu ne referim neapărat la cele din forme geometrice precum triunghiul  rombul sau cercul, ci și la unele de-a dreptul surprinzătoare. Cum ar fi, de exemplu, să ieși în oraș și să porți o poșetă în formă de inimă, sau poate chiar de găleată, așa cum propune Tory Burch.

 

Nu mici… ci foarte mici

 

Se pare că vara acestui an este una a extremelor. Cel puțin așa ne-a dus cu gândul atunci când am văzut că marii creatori de modă ne propun pentru sezonul estival care stă să înceapă niște genți de damă nu mici, ci foarte mici. Cu greu poți strecura în ele măcar telefonul mobil, dar cine suntem noi să ne opunem capriciilor modei? Chiar și nume mari în domeniu, precum Hermes sau Chanel le-au introdus în colecțiile lor, așa că… da, probabil știau ei ceva mai mult decât noi.

 

De la mic, la mare

 

Dacă tot avem de a face cu genți de damă foarte mici, nu foarte practice, dar foarte chic, nu puteam să nu le oferim și șansa celor supradimensionate, nu? Cel puțin așa au gândit, se pare, cei care au enunțat tendințele modei pentru sezonul estival din acest an. Gențile shopper de dimensiuni mari sunt și ele în prim plan așa că dacă le preferi în locul celor mici, ai toată libertatea!

 

Argintiul, o culoare la modă în această vară

 

În mod surprinzător, vara aceasta nu se va mai miza pe auriu, cum poate te-ai fi așteptat, ci argintiu. Așadar, ai găsit motivul perfect pentru că o geantă în această nuanță să se regăsească de acum în garderoba ta. Suntem convinși că atunci când ai citit rândurile de mai sus deja ți-ai alcătuit, în minte, și o ținută care să se potrivească perfect. Doar ești o adevărată fashionistă, nu?

 

Strălucitor, cuvântul cheie

 

Niciodată nu ai parte de suficientă strălucire, nu? Dacă dintotdeauna ai fost o fire extrovertită, și care nu prea ține cont de părere celor din jur atunci când își alcătuiește ținutele, atunci vei adora faptul că acum ai posibilitatea să fii cu adevărat la modă. Paietele, pietrele strălucitoare se pot regăsi în această vară nu doar într-o ținută ieșită din tipare, ci și pe geanta ta. Și nimeni nu ar trebui să aibă ceva de comentat, pentru că este vorba despre modă!

 

Culori vii, îndrăznețe

 

Lasă deoparte gențile din culori clasice, negru, maro sau alb, ci mizează pe nuanțe vii în această vară. Verde, galben, portocaliu și albastru sunt perfecte și, ceea ce este și mai bine, nu trebuie obligatoriu să se asorteze cu restul ținutei. Geanta va fi pata ta de culoare, elementul care te face unică într-o mulțime, și ce demnă urmașă a Evei nu își dorește acest lucru? Și, dacă vrei să fii cu adevărat la modă, optează pentru o geantă la care s-au folosit culorile albastru și violet, și atunci chiar da, toată lumea va recunoaște că ești cu adevărat mereu la modă.

 

Geanta tip coș

 

Deși s-a aflat printre preferințele marilor designeri de modă în sezonul trecut, nici în acest an nu vom putea spune că am renunțat total la gențile tip coș. Da, sunt în continuare în tendințe, așa că dacă ai apucat să o cumperi deja, te vei bucura să afli că este la modă și în această vară.