Inapoi la tabla magnetica! Iata de ce sedintele desfasurate cu un astfel de suport sunt mult mai eficiente decat cele online!

tabla magnetica

Restrictiile aplicate in timpul pandemiei au afectat comunicarea si interactiunea pe toate planurile. Intalnirile cu prietenii si cu rudele au fost in multe perioade imposibile, iar la lucru s-a ajuns ca sedintele si conferintele sa fie tinute preponderent online.

Toata lumea si-a dat seama ca acest mod de a lucra nu este la fel de eficient precum cel traditional. Implicarea este mai redusa, iar capacitatea de mentinere a atentiei scade, la randul ei, considerabil.

In mediul academic s-au efectuat cercetari care au ajuns la concluzia ca o tabla magnetica, asa cum sunt modelele din oferta www.viamond.ro, genereaza implicare din partea unui numar superior de elevi sau studenti, comparativ cu orice alt dispozitiv. Observatiile sunt, mai presus de orice indoiala, valabile si in ceea ce priveste sedintele desfasurate la lucru.

Tabla magnetica este apreciata in toate marile companii, datorita unei suprafete speciale ce poate fi utilizata fie ca suport pentru scris cu ajutorul unor markere de diferite culori, fie pentru atasarea unor magneti, planse sau fotografii cu diferite imagini semnificative.

Vizibilitatea pe care o asigura este foarte buna, deoarece sunt disponibile produse de diferite dimensiuni, in functie de caracteristicile spatiului in care se desfasoara o anumita sedinta sau de numarul de participanti. Iata cateva modele care isi dovedesc rapid utilitatea!

Tabla magnetica alba cu latimea de 4 metri

Suprafata de lucru metalo-ceramica magnetica a acestui produs este tratata astfel incat sa reziste cu succes la zgarieturi si la diferiti alti factori externi. Realizata din tabla de otel emailata cu glazura ceramica, este incasabila la socuri punctuale. Cea mai buna dovada a rezistentei sale deosebite in timp este reprezentata de faptul ca producatorul ofera o garantie de 5 ani, insa termenul de exploatare ajunge, in medie, la 25 de ani.

Produsul se livreaza cu toate accesoriile necesare montarii pe perete si cu o tavita pentru markere. Scrierea se face cu markere lavabile, iar stergerea cu un burete uscat. In plus, pot fi folositi magneti divers colorati.

La cumparare, ai sansa de a realiza o economie de 342 de lei, deoarece pretul initial de 1.574 de lei a fost redus la 1.231,99 de lei cu TVA inclus. Fara TVA, pretul ajunge la numai 1.035,29 de lei.

Tabla magnetica cu mai multe suprafete de scriere

Pentru a face fata unor nevoi si mai complexe in cadrul sedintelor sau al conferintelor, este recomandata o tabla magnetica Legamster, profesionala, cu trei suprafete diferite de scriere.

Pe langa suprafata principala, cu dimensiunea de 90 pe 120 de centimetri, sunt incluse si doua panouri laterale cu lungimea de 90 de centimetri si latimea de 60 de centimetri, reprezentand un spatiu suplimentar pentru prezentarea proiectelor si a ideilor.

Suprafata magnetica de scris este emailata la o temperatura de 800 de grade, ceea ce ii ofera rezistenta la acizi si la zgarieturi. Pentru a economisi spatiu, este posibila plierea panourilor laterale. Calitatea tuturor componentelor ii permite producatorului sa ofere o garantie de nu mai putin de 25 de ani! Pretul este de 4.115,43 de lei cu TVA inclus sau 3.458,34 lei fara TVA.

Alege modelul potrivit de tabla magnetica si, cu un astfel de suport, sedintele se vor desfasura mult mai bine decat cele online, cu un plus de implicare si de creativitate!