La Astrid gasesti rochia perfecta pentru cele mai importante evenimente

Sa cununi sau sa botezi sunt ocazii deosebite in viata fiecarei femei, iar evenimentul in sine trebuie sa fie marcat ca atare, atat din punct de vedere al organizarii, cat si al prezentei fiecarui invitat in parte. Nasa este considerata a doua cea mai importanta prezenta feminina in acest caz si de aceea imaginea ei trebuie sa fie impecabila. Pentru asta, tinuta, pe langa coafura si machiaj, trebuie aleasa cu mare grija astfel incat sa te reprezinte pe deplin, dar si sa se ridice la nivelul si importanta evenimentului. Cumpara rochii elegante de nasa pentru femei de la Astrid si fii sigura ca vei arata impecabil in ziua cea mare.

Calitate la superlativ

Materialele sunt alese cu mare grija, in timp ce fiecare proces de executie se realizeaza in parametri bine reglementati, astfel incat niciun defect sa nu se poata infiltra spre rezultatul final. Fiecare taietura si custura este realizata la milimetru, detaliile sunt aplicate manual si ajustarile se fac in functie de proportiile corpului pentru ca rochia, in varianta sa ultima, sa se potriveasca perfect si sa fie conforma cerintelor tale.

Diversitate de stiluri si culori

Indiferent de stilul sau personalitatea ta, este imposibil sa nu gasesti la noi cea mai potrivita varianta de rochie pentru tine. Lunga, exuberanta, cu multe detalii ornamentale, pene, strasuri, asocieri de texturi si detalii, sau din contra, cea mai minimalista, simpla, clasica si eleganta varianta, indiferent de zona in care te pozitionezi, noi iti vom propune intotdeauna cele mai potrivite modele.

Preturi foarte avantajoasa

Rochiile de ocazie, cu atat mai mult cele de nasa sunt cunoscute ca fiind foarte costisitoare. Insa, daca alegi Astrid, te vei putea bucura de cele mai deosebite modele in schimbul unor costuri mai mult decat rentabile. Cu o suma modica iti vei putea asigura cea mai spectaculoasa tinuta. Ba mai mult, o vei putea reinventa si purta de nenumarate ori pentru ca rezistenta in fata trecerii timpului atinge cote impresionante.

Cumperi usor cea mai potrivita rochie pentru tine

Daca esti din Cluj sau din apropiere, esti norocoasa sa poti proba zecile de modele pe care noi le-am pregatit special pentru momentul in care vei deveni nasa. Dar nu-ti face griji daca nu regasesti in aceasta situatie, pentru ca procesele de comanda si retur sunt la fel de simple. Asadar, daca ai gasit o rochie care sa te atraga pe deplin, plaseaza o comanda in doar cateva minute, iar noi o vom livra direct la tine acasa. Daca vei constata ca exista anumite neconcordante cu ceea ce tu iti doresti, o trimiti inapoi si vom putea repeta procesul de cate ori este nevoie pentru a putea ajunge la varianta ideala.