Lustruiește și igienizează fiecare centimetru cu Uniclean

Curățenia, în general, este un proces amplu și complex, împărțit în nenumărate etape. Mături, aspiri, strângi, ștergi lustruiești, toate acestea sunt necesare pentru a obține suprafețe impecabile, însă nu pot fi realizate fără echipamentele și soluțiile corespunzătoare. Când vine vorba de detergenți pentru pardoseală de pe uniclean.ro, aceștia sunt împărțiți în mai multe categorii în funcție de scopul și rezultatul vizat. Asta înseamnă că indiferent de ceea ce vrei să obții cu ajutorul lor, vei găsi cel puțin o variantă ideală în acest sens. Navighează printre zecile de variante și optează pentru cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Degresanți

Grăsimea este cel mai greu de îndepărtat element și este nevoie de soluții speciale pentru dezintegrarea și eliminarea petelor. Aplicarea unui detergent universal nu va face decât să înrăutățească problema. Scapi de efort suplimentar și de timp pierdut prin utilizarea unor degresanți speciali care înmoaie și elimină chiar și depunerile vechi.

Detergenți pentru pete

Urme de noroi, de praf și alte elemente greu de îndepărtat pot fi eliminate cu ușurință cu ajutorul unor soluții profesionale care să îți facă treaba mult mai ușoară și să nu mai pierzi timp frecând pardoseli, pereți sau mobilă.

Dezinfectanți

Cea mai bună variantă dintre toate este cea care conferă mai multe rezultate într-unul. Mai exact, atunci când speli și cureți, să și dezinfectezi și igienizezi suprafața vizată, iar produsele oferite de Uniclean îți asigură aceste lucruri la cel mai înalt nivel.

Soluții de curățat geamuri

Se cunoaște foarte bine faptul că sticla este printre cele mai dificil de curățat suprafețe. Foarte sensibilă și cu multiple pete subtile, are nevoie de o îngrijire specială, însă cu produsele Uniclean vei reuși să obții ferestre și oglinzi impecabile cu doar o singură ștergere.

Ceară pentru lustruire și strălucire

Procesul final este cel mai important pas pentru aspectul general al suprafeței curățate. Dacă vrei să obții suprafețe lucioase, aplicarea unui strat final de ceară este un artificiu foarte plăcut la care poți apela ori de câte ori simți nevoia.

Consultă-te cu unul dintre specialiștii noștri înainte de a lua o decizie

În cazul în care nu știi la ce formule și concentrații să recurgi, poți apela la serviciul nostru de consultanță de specialitate. Pe această cale vei primi răspuns la orice întrebare și indicații de utilizare pentru fiecare soluție în parte, astfel încât să ai garanția unor rezultate impecabile de fiecare dată.

Bucură-te de cele mai bune prețuri

Și din punct de vedere financiar Uniclean se dovedește a fi cea mai bună alegere. Costurile sunt stabilite în raport direct cu cantitatea de produs, concentrația și posibilitățile de utilizare. În acest mod vă oferim garanția faptului că plătiți cu exactitate pentru calitatea oferită.