Partenerul tau de incredere pentru furnizarea de echipamente spitalelor din Romania

In ceea ce priveste asigurarea mobilierului minim necesar in spitale, nu pot lipsi paturile medicale. Au o gama larga de utilizari, de la sustinerea anumitor tratamente, pana la a fi obiecte esentiale in sectiile de spital si chiar in salile de operatie. De aceea, pe piata sunt disponibile multe modele si adaptate directiei de utilizare a acestora. La MLM Medical veti gasi paturi electrice si mecanice astfel incat acestea sa poata deservi cu succes toate activitatile medicale care le implica. Cumpara paturi de spital de la distribuitori autorizati si nu vei avea nicio grija!

Pat mecanic sau pat electric?

Alegeti cel mai potrivit tip de pat in functie de raportul cost-beneficiu in functie de serviciile pe care le ofera. Pentru dulapuri mici, patul este folosit doar pentru consultanta sau analize non-invazive, iar varianta mecanica este mai mult decat suficienta. In schimb, in cazul interventiilor complexe, medicii au nevoie de un grad ridicat de flexibilitate si, prin urmare, de automatizare.

De asemenea, varianta electrica este recomandata pentru utilizare in sectiile de spital. Daca pacientul sta in pat cateva zile la rand, el trebuie sa isi poata regla pozitia cu un efort minim, iar aceste optiuni asigura acest lucru. Exista si optiunea unui pat multifunctional. Acestea sunt utilizate in principal in clinici private mari care ofera servicii medicale complexe. In acest caz, costul spitalizarii va fi proportional deoarece pretul de achizitie este mult mai mare in comparatie cu celelalte doua variante.

Confort ridicat al pacientului

MLM Medical lucreaza doar cu producatori acreditati de top, ceea ce inseamna ca intreaga selectie de paturi medicale este realizata in conformitate cu reglementarile din domeniu. In plus, acestea sunt proiectate intr-un mod care asigura un nivel ridicat de confort al pacientului, ceea ce contribuie direct la succesul practicii medicale. Pacientii relaxati sunt cei care dezvolta mai putine probleme in timpul interventiei, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru ambele parti.

Materialele din care sunt concepute beneficiaza de cea mai buna calitate. Avand in vedere necesitatea dezinfectarii si curatarii repetate pentru a asigura un mediu steril, acestea trebuie sa fie foarte rezistente la concentratiile utilizate.

Preturi in functie de complexitatea produsului

MLM Medical recomanda toate produsele si avantajele financiare. Asadar, cu toate ca modelul de pat este cel mai important in stabilirea pretului, la aceasta valoare nu se adauga taxe si comisioane suplimentare, mentinand valoarea producatorului. Cu alte cuvinte, toti cei care aleg sa comande de la MLM Medical au certitudinea ca se bucura de preturi avantajoase si nu trebuie sa faca nici cel mai mic compromis. Produsele necesare se gasesc acum la numai cateva click-uri distanta!