Povestile fericite fara sfarsit se scriu intr-un studio de videochat!

studio videochat

studio videochat

Ti s-a intamplat vreodata sa spui ca vei ramane undeva doar pentru scurt timp, dar locul respectiv sa iti placa atat de mult, incat sa nu mai vrei sa pleci? Asa stau lucrurile, pentru majoritatea fetelor, intr-un studio de videochat.

La inceput, ele isi propun sa activeze in industria de divertisment online pentru adulti doar pentru cateva luni sau pana in momentul in care isi vor indeplini cateva obiective precise, precum terminarea facultatii sau cumpararea unui apartament. Insa, pe masura ce lucreaza mai mult, sunt cucerite de toate avantajele oferite de acest domeniu, astfel incat cariera lor devine indelungata.

Cele mai de succes exemple sunt reprezentate de fetele care, chiar si dupa ce nu mai lucreaza ca modele, aleg sa isi continue cariera tot intr-un studio videochat, insa de aceasta data ca trainer sau ca manager. Astfel de exemple concrete pot fi oferite chiar in Bucuresti.

Modele de top, apoi manageri de succes!

Studio 20 Double D, cu sediul pe Splaiul Independentei, nr. 291-293, etaj 9 are doi manageri cu totul speciali. Este vorba despre Oli si Devi sau, mai precis, despre fetele care au lucrat ca modele intr-un studio de videochat folosind pseudonimele de Raquelle Diva si Devious Angell.

Activitatea pe care au desfasurat-o pe site-ul LiveJasmin le-a adus atat castiguri banesti consistente, cat si recunoastere pe plan international. Ele au obtinut mai multe premii prestigioase, precum Best Live Cam Model 2015, Best Website, Best Female Cam sau AVN si XBIZ Best Cam Model, ultimele doua fiind singurele premii de acest fel castigate pana acum de vreun model din Romania.

Castigurile obtinute erau suficiente pentru a le permite sa urmeze orice viata si-ar fi dorit, avand posibilitatea de a investi practic in orice domeniu economic. Insa ele au ales sa continue in industria divertismentului online pentru adulti si sa le ajute si pe alte fete sa obtina acelasi succes. Intr-adevar, bogata experienta le-a ajutat sa inteleaga care sunt calitatile necesare pentru a reusi in domeniu si strategiile care aduc succesul. Cu astfel de indrumatori, si sansele tale de a reusi cresc considerabil!

Sfaturi oferite de cel mai bun model din lume!

Fetele care aleg sa lucreze in studioul Eva Agency, cu adresa in Piata Victoriei, nr. 155, tronson 6, etaj 8 au, la randul lor, ocazia de a beneficia din plin de experienta unui model experimentat, care a ales sa continue in acest domeniu.

Este vorba despre Eva, cel mai bun model din lume pe site-ul Flirt4Free mai multi ani la rand, cu incasari de peste 2 500 000 de dolari si cu 4 premii Hall of Fame, dupa cum urmeaza: Most customers overall, Most watched VOD in credits, Most credits in a month si Most consecutive daily bonus wins.

Ca urmare inclusiv a experientei, a sfaturilor si a tuturor acelor pareri videochat impartasite de Eva, acest studio de videochat se mandreste, de asemenea, cu performantele mai multor modele care au castigat peste 35 000 de dolari intr-o singura zi. Este vorba, de exemplu, despre Nora Grace, cu un milion de credite castigate intr-o singura zi si cu nu mai putin de 7 premii Hall of Fame.

Odata ce obtii asemenea succese, nici tu nu iti vei dori sa mai lucrezi in alte domenii, ci vei prefera ca povestea de succes sa se desfasoare mai departe intr-un studio videochat!