Videochatul in Cluj, sansa de a-ti schimba viata la 180 de grade!

videochat cluj

videochat cluj

Cluj este orasul romanesc cu cea mai rapida dezvoltare in ultimii ani, iar acest fapt este vizibil la toate nivelurile, de la numarul de studenti atras de universitate pana la evolutia pietei imobiliare.

Industria de divertisment online pentru adulti a tinut pasul cu progresul general, astfel incat tinerele care fac videochat Cluj la Studio20.ro beneficiaza de aceleasi conditii de lucru si de acelasi nivel al castigurilor ca si modelele din Bucuresti sau din alte capitale europene.

In plus, in acest domeniu beneficiezi de un program flexibil, ceea ce iti permite sa urmezi, in paralel, cursurile unei facultati sau sa te ocupi de orice alte lucruri pe care tu le consideri importante. Iata unele dintre avantajele majore care determina tot mai multe tinere sa practice videochat in Cluj!

Castigurile obtinute de un model online

videochat cluj
videochat cluj

In primele trei luni de dupa semnarea contractului de artist-interpret, fetele aflate la inceput de drum primesc, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna. Aceasta nu este conditionata de performantele realizate pe platformele online dedicate adultilor, ci tinerele se pot concentra pe familiarizarea cu noul domeniu de activitate.

Apoi, pe masura ce capata experienta, ele depasesc acest prag al castigurilor, datorita faptului ca reusesc sa atraga tot mai multi barbati, iar pe unii dintre acestia sa ii transforme in admiratorii lor fideli. Tinerele primesc un comision standard in valoare de 50% din incasarile realizate pe platformele online, caruia i se pot adauga si diferite bonusuri cumulative.

De exemplu, au parte de un comision suplimentar in valoare de 2% fetele care fac videochat in Cluj pentru mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada, iar procentul creste la 5% daca depasesc 100 de ore. Inca un procent de 5% le este acordat modelelor cu incasari de peste 10 000 de euro. In plus, sunt recompensate cu un bonus de 5% si acele tinere care dovedesc fidelitate fata de echipa.

Programul flexibil

La inceputul unei perioade de lucru, fiecare model are posibilitatea de a-si alege, in functie de propriile preferinte si prioritati, programul de lucru, existand trei posibilitati.

Prima dintre ele este tura de dimineata, care presupune un program asemanator cu cel al persoanelor care lucreaza in alte ramuri economice. A doua varianta consta in inceperea programului dupa-amiaza tarziu, iar cea de-a treia iti permite sa mergi la lucru la miezul noptii.

Indiferent de alegere, castigurile nu iti sunt afectate, atunci cand faci videochat in Cluj. Membrii platformelor dedicate adultilor provin din lumea intreaga, din tari cu fusuri orare diferite, astfel incat se afla in numar mare online, la orice ora din zi si din noapte.

Lucrurile pe care le inveti

Ca model online, acumulezi atat cunostinte care iti sunt de folos in domeniu, cat si altele care se dovedesc utile in orice alte imprejurari. Din prima categorie fac parte informatiile dobandite chiar in primele zile de activitate, ca urmare a colaborarii cu un trainer de videochat.

In plus, modelele primesc si cursuri de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. De asemenea, interactiunile zilnice cu barbati din lumea intreaga le transforma in bune cunoscatoare ale naturii umane si in adevarate experte in comunicare.

Cand alegi sa faci videochat Cluj, viata ti se schimba radical in bine. Castigi mai mult si, in acelasi timp, te dezvolti in feluri pe care, initial, nu le-ai fi crezut posibile.

videochat cluj
videochat cluj