5 sfaturi pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru călătoriile internaționale de afaceri

Călătoria în străinătate pentru afaceri poate fi o aventură distractivă, dar trebuie luată în serios. Înainte de a călători în altă țară, fie de muncă sau de plăcere, este important să înveți obiceiurile și procedurile destinației tale, pregătindu-te totodată pentru călătoria ta.

În calitate de călător de afaceri, nu numai că reprezentați țara de origine pentru toți cei pe care îi întâlniți, ci sunteți și un reprezentant al companiei dumneavoastră. Este important să cunoașteți țara pe care intenționați să o vizitați, ca o modalitate de a arăta respect.

Pe lângă necesitatea documentelor corecte, cum ar fi viză și pașaport, există și alte obligații pe care probabil va trebui să le îndepliniți înainte de a vă îndrepta în străinătate. Multe dintre aceste cerințe sunt specifice unei anumite destinații, pe baza legilor și reglementărilor din țările pe care le vizitați. Asigurați-vă că vă faceți temele cu mult timp înainte, astfel încât să cunoașteți fiecare dintre aceste cerințe.

5 sfaturi pentru călătoriile de afaceri în străinătate

Călătoriile internaționale pentru afaceri pot fi o oportunitate foarte interesantă. Nu numai că poți vedea părți noi și interesante ale lumii, dar și ești plătit în timp ce o faci. Pentru a avea cea mai bună experiență posibilă, există lucruri pe care le puteți face în avans pentru a vă pregăti. Iată cinci sfaturi pentru a ajuta la realizarea călătoriei de afaceri internaționale perfecte.

Creați un itinerariu organizat: asigurați-vă că zilele dvs. sunt pline de oportunități de a vă ajuta compania. Programarea timpului pentru întâlniri, întâlniri și timpul personal este foarte importantă pentru a realiza o călătorie de afaceri internațională benefică. Un itinerariu ar trebui să fie un ghid bun pentru obiectivele și realizările călătoriei tale. Pentru că nu doriți să pierdeți timpul în această călătorie, este mai bine să vă planificați din timp pentru a profita din plin de oportunitate.

Aflați despre cultură și obiceiuri: înainte de a ateriza în respectiva țară, este important să înțelegeți mediul, cultura și practicile acestei regiuni. Cunoașterea știrilor și informațiilor actualizate despre destinațiile dumneavoastră de călătorie internaționale vă va ajuta să evitați comentariile nepotrivite sau comportamentul nerespectuos. Nu numai că este important să înțelegem cultura, dar este și benefic să cunoști și protocoalele, obiceiurile și eticheta. Acestea includ lucruri precum: salutări comune, practici religioase, maniere de afaceri, practici alimentare și umor acceptabil.

Învățați limba maternă: deși nu orice călătorie de afaceri necesită învățarea unei limbi cu totul noi, este întotdeauna recomandabil să căutați un vocabular de bază pentru regiunea pe care o vizitați. Utilizarea unui traducător ar putea fi, de asemenea, benefică. Comunicarea este o parte uriașă a afacerii și distrugerea acestor bariere vă va ajuta doar în eforturile dvs. de afaceri.

Protejați-vă: călătoria internațională poate fi incitantă, dar și foarte stresantă și uneori periculoasă. Un mediu nou poate însemna noi pericole și amenințări. Nu evita să te protejezi pentru a economisi bani. Uneori, asigurarea de călătorie este o modalitate valoroasă de a reduce riscul crizelor de sănătate și a altor tipuri de riscuri.

Rămâi conectat: plănuiește să-ți folosești dispozitivele de comunicare în timp ce stai în străinătate. Asigurați-vă că planul dvs. este disponibil în alte țări sau închiriați un telefon mobil de la aeroport. Comunicarea înainte și înapoi între sediul dvs., în timp ce vă aflați într-o țară diferită, este adesea o parte importantă a afacerilor internaționale. Comunicarea cu colegii de la birou este o parte importantă a călătoriilor internaționale de afaceri.
Călătoria internațională pentru afaceri poate fi o nouă aventură. Devine din ce în ce mai comun, deoarece tot mai multe companii din SUA au birouri în străinătate în locuri precum Irlanda, Costa Rica, Regatul Unit și Hong Kong. În 2014, Forbes a evaluat Danemarca drept țara numărul 1 pentru afaceri.

Indiferent de locul în care călătoriți, planificarea din timp vă ajută să faceți experiența cât mai pozitivă posibil. Cunoașteți cultura locurilor pe care le vizitați și, atunci când este posibil, faceți din comunicarea continuă o parte vitală a călătoriei dvs. Încercați să vă maximizați timpul petrecut în străinătate, pregătindu-vă în avans pentru productivitate. Cu cât sunteți mai organizat, cu atât veți avea mai mult timp pentru a vă bucura de vizitarea obiectivelor turistice și de petrecere a timpului liber. Rămâneți întotdeauna respectuos, păstrându-vă obiectivul la vedere.