Cele mai bune strategii pentru a face economie la zboruri și hoteluri

În calitate de proprietar de afaceri, cauți întotdeauna modalități de a economisi bani atunci când conduci o afacere. Printre toate domeniile, călătoria de afaceri este un domeniu cheie în care puteți găsi economii la zboruri și hoteluri. Urmând cele mai bune strategii de rezervare și utilizând opțiuni la prețuri accesibile, călătorii pot reduce costul călătoriei lor de afaceri.

Iată câteva modalități de a economisi la hoteluri și zboruri:

Economii la hoteluri

Rezervați hoteluri și zboruri împreună

Site-urile online de rezervare de călătorii oferă reduceri de preț pentru achiziționarea împreună a unui zbor și a unui hotel. Pachetele combinate sunt folosite în cea mai mare parte de către turiști, dar oferă și o mare valoare călătorilor de afaceri cu preferințe flexibile.

Navigați online, rezervați la telefon

Pentru a obține cele mai bune oferte, răsfoiți diverse canale de rezervare online și găsiți opțiunea preferată. Luați legătura cu hotelul și cereți-i să reducă tariful în continuare. Acest lucru funcționează, deoarece multe hoteluri vor scădea pentru a evita plata taxelor de rezervare de la terți.

Taxe în avans

Dacă sunteți sigur de planurile dvs. de călătorie, rezervările hoteliere nerambursabile oferă cel mai bun preț. Plata în avans poate economisi până la 20% la rezervările făcute direct la hoteluri.

Profită de rezervările rambursabile

Alternativ, puteți face o rezervare rambursabilă căutând online cele mai bune prețuri. Hotelurile de obicei nu au taxe de anulare, cum ar fi companiile aeriene.

Folosiți reduceri corporative

Companiile negociază adesea cu furnizorii preferați de hoteluri și obțin reduceri de până la 40%. Prin urmare, utilizarea instrumentelor de rezervare corporative vă poate oferi cel mai mic tarif posibil la rezervare.

Călătorie de ultimă oră

Dacă rezervați în ultimul minut, puteți găsi oferte pentru camere nefolosite. Discutați cu hotelurile preferate pentru a afla despre posibilele anulări. De asemenea, căutarea pe site-uri de rezervare de ultimă oră, cum ar fi Hotel Tonight, vă poate ajuta să obțineți alte opțiuni.

Spune nu cookie-urilor

Site-urile de călătorie păstrează cookie-uri pentru a identifica clienții cu intenție puternică de cumpărare. Ștergerea istoricului browserului vă poate oferi prețuri mai avantajoase.

Strategii de economisire a zborului

Călătoriți în timpul orelor de vârf

Zborurile sunt cele mai ieftine între orele 5:00 și 7:00 și după ora 20:00. Companiile pot economisi în medie 116 USD pe zbor zburând la orele de vârf.

Zburați în anumite zile

Rapoartele din studii recente au arătat că marți, miercuri și sâmbătă sunt zilele low cost pentru a zbura. Zborul în aceste zile vă poate economisi bani.

Luați zboruri de legătură

Zborurile directe sunt convenabile, dar zborurile cu escale vă vor costa mai puțin. Luarea de zboruri de legătură este una dintre strategiile care vă pot ajuta să economisiți bani.

Check out din aeroporturi mai puțin costisitoare

Când căutați zboruri, bifați caseta „include aeroporturile din apropiere”. Puteți alege aeroporturi alternative care vă costă mai puțin decât altele și nu neapărat mai îndepărtate.

Faceți rezervări din timp

Biletele rezervate cu mai puțin de șapte zile înainte de plecare vă vor costa în medie cu 44% mai mult decât dacă ar fi fost rezervate cu 15 sau mai multe zile înainte.

Rezervați la momentul potrivit

Tarifele aeriene fluctuează pe parcursul săptămânii. Studiile au arătat că cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii cu avionul este marți, la 15:00 ET, ora la care companiile aeriene își vor lansa inventarul de locuri cu reducere.

Reguli de rambursare a efectului de pârghie

Rezervările făcute cu cel puțin 7 zile înainte pot fi anulate în 24 de ore. Acest lucru creează o perioadă de grație în care vă puteți anula rezervările dacă planurile dvs. de călătorie nu sunt definitive.