Cu folie tip agril plantele nu mai ingheata

Pentru agricultori plantele pe care le cultiva sunt ca niste copii. Fragile, delicate, ele rasplatesc la final pe cel care le-a plantat si a avut grija sa nu le lipseasca nimic cu recolte bogate.

Pana se fac mari, plantele sufera si cand este caldura excesiva, dar si cand temperaturi scazute. Fermierul, parintele lor spiritual, trebuie sa intervina de cate ori ele dau semne de boala sau primii daunatori apar pe frunzele si pe tulpinile lor.

Agricultorii nu sunt singuri, ci sunt ajutati sa aiba grija de plantele lor de produsele utile la preturi rezonabile care se afla in stocul magazinului online Regalfermierul. Pentru soarele iute, se poate folosi plasa de umbrire.

Ea asigura umbra necesara plantelor, pastreaza apa la radacina lor si le mentine viguroase, in ciuda canicului. Plasa de umbrire este garantata 1 an, iar agricultorul care are nevoie de o cantitate mai mare sa nu se sperie, in cazul in care costurile sunt ridicate, fiindca poate achita marfa in rate.

Uneori, fermierul se gandeste sa utilizeze pamantul la maximum si dupa ce recolteaza cartofi noi timpurii, de exemplu, mai pune si salata verde pe care sa o poata vinde toamna tarziu sau la inceputul iernii.

Ar fi asa de trist ca plantele frumoase sa fie lasate  sa le arda bruma, de aceea, magazinul vinde folie tip agril menita sa asigure plantelor caldura necesara!

Folia este intinsa peste cultura, iar plantele supravietuiesc. Separand plantele de mediu, folia tine departe si melcii, pasarile sau insectele, iar in acest mod recolta nu este diminuata.

Specialistii au descoperit ca aceasta folie speciala ajuta la obtinerea unei recolte bogate si cu 3-4 saptamani mai devreme.

Plantele, respectiv legumele sau fructele, sunt mult mai mari si fara pete sau alte defecte pe suprafata lor.

Folia de tip agro are rol multiplu. Cand este frig, pastreaza caldura sub folie pentru plante, iar daca este caldura excesiva are capacitatea de a tine departe 20 % din aceasta caldura ca recolta sa nu se sufoce.

Folia nu trebuie sa fie indepartata de pe cultura pentru ca aceasta este permeabila si apa, lumina si aerul curat pot patrunde la plante.

Folia produsa in Italia poate fi utilizata primavara, cand vremea este inca destul de capricioasa, dar si toamna tarziu, cand cade bruma.

Langa acest produs minunat se afla desfasuratorul de preturi care difera in functie de dimensiunile foliei.

Un val de folie care are 12 metri latime si 100 de metri lungime costa 641 de lei. Pentru ca suma depaseste 300 de lei, banii se pot da si in rate, daca fermierul a avut cheltuieli foarte mari.

Dar fermierul poate cumpara tot cu plata in rate un solar profesional, garantat pentru 5 ani. Folia este garantata 3 ani, dar structurile/profilul din otel 15 ani.

Solariile profesionale realizate de profesionisti si montate de acestia rezista la caderile masive de zapada, fiindca omatul aluneca de pe folie.

In cazul in care fermierul are echipa sa capabila sa monteze solarul, i se pune la dispozitie un ghid complet de montaj.

Solar Hobby Regal Fermierul 4×6 costa 2899 de lei, la care se adauga transportul la adresa indicata si montajul. Fermierul decide din timp ce tip de sera alege: pentru flori, pentru legume cat si dimensiunile acesteia.

De la folii, structuri si echipamente pentru sere si solarii urmatorul popas trebuie facut la categoria: seminte.

Pentru fiecare sortiment de legume-fructe exista seminte de la mai multe soiuri, iar particularitatile acestora sunt bine precizate.

Seminte de brocoli exista doua sortimente, de ceapa 13, de floarea-soarelui 2, de vinete 14, de fasole 4, iar de pepeni 19.

Nevoia de apa a tuturor culturilor este mare si permanenta. Inca din faza de crestere a plantelor, pana la formarea legumelor sau fructelor este nevoie de apa ca plantele sa ajunga la maturitate si recolta sa se coaca.

O cultura frumoasa atrage insa si oportunisti. Insectele vin sa se inmulteasca si sa devoreze anumite parti din planta, buruienile iau apa si lumina culturilor, in timp ce bolile ataca fie radacinile, fie tulpina, frunzele sau florile plantelor.

Daunatorii sunt tinuti departe cu pesticide si erbicide.

Acest magazin nu se adreseaza insa numai fermierilor, ci si gospodarilor care isi doresc tot ce au nevoie in gradinile si in livezile lor.

Oamenii care isi doresc tot ce este mai bun pentru ei si familiile lor pot comanda si generatoare, pompe si echipamente pentru irigatii, dar si utilaje cu care sa lucreze pamantul fara efort.

Nu este nevoie sa se mai lucreze cu caii sau cu boii ca in trecut, fiindca exista tractoare pe doua roti pentru care se pot cumpara pluguri, discuri care sa pregateasca locul de semanat, cositori automate sau freze pentru curatat zapada.

Munca grea a apus, masinile fac tot ce este mai greu, iar oamenii le conduc.

Un tractoras pe doua roti poate fi folosit in gospodarie tot timpul.

In prezent, agricultorul isi doreste sa cumpere produse care sa ii permita sa transporte departe lichide sau sa le pastreze mai mult timp in ele.

Butoaiele din magazin sunt ieftine, rezistente si elegante, in timp ce in cada din plastic se pot pastra si struguri, dar si legume sau cereale.

Oamenii economi si gospodari isi pun la punct instalatii de colectare a apei de ploaie pe care o folosesc la irigatii, fiindca nu costa niciun leu.

Viticultorii cumpara si flitre de vin si pompe transfer vin sau must.

Regalfermierul este magazinul cu roabe si cu betoniere, fiindca ajuta oamenii intreprinzatori sa obtina si recolte bogate, dar sa si contruiasca sau sa isi repare casele.