De ce oamenilor le place atat de mult Craciunul? – [brazi de lux]

brazi de lux

Pentru crestini, Craciunul este ziua in care se sarbatoreste nasterea pruncului Iisus, care a salvat omenirea de pacatul originar… Conform traditiei crestine, Isus ar fi fost conceput in aceeasi zi in care a fost rastignit: 25 martie. Noua luni mai tarziu, s-ar fi nascut.

Cand imparatul Constantin cel Mare domnea, biserica a propus ca pe 25 decembrie nasterea Mantuitorului sa fie sarbatorita datorita coincidentei sale cu sarbatoarea romana numita Sol Invictus.

Multi oameni plaseaza Scenele Nasterii Domnului pentru a reprezenta nasterea lui Isus. A sosit cea mai frumoasa perioada a anului, momentul in care ne legam mai mult si ne inconjuram de familie si prieteni pentru a sarbatori dragostea si generozitatea.

In ciuda acestui fapt, in ultimii ani, Craciunul a fost orientat spre vanzarea, cumpararea si valorificarea mult mai mult a materialului decat sentimental, lasandu-i astfel pe cei mici fara nicio invatatura. Acest lucru se poate schimba daca le aratam adevarata valoare a Craciunului cu actiunile noastre. Vei avea nevoie si de un brad artificial de Craciun pe care sa il impodibesti cu cele mai interesante decoratiuni. Poti alege unul dintre acesti brazi de lux de la BraziCraciun.net

Adventul ne pregateste pentru sosirea Craciunului si in aceste saptamani anterioare nu trebuie sa pregatim doar casa, bradul si decorul, ci trebuie sa insuflam si spiritul si valorile Craciunului in cei mici, valori precum generozitatea, unirea, prietenia si bucuria.

Cel mai simplu mod de a transmite aceste valori este prin intermediul familiei. Daca dorim sa-i invatam sa coopereze, de exemplu, este important ca fiecare membru al familiei sa indeplineasca un rol in unele activitati legate de sarbatori, care ar putea fi decorarea casei sau pregatirea cinei de Craciun.

Concluzie, Craciunul este momentul renasterii inimilor noastre, exprimandu-ne recunostinta fata de Dumnezeu pentru tot si exprimandu-ne dragostea fata de semenii nostri, cu un mic cadou, luminandu-ne casele, deci acest timp este special.

De ce este Craciunul atat de special?

Ideea Craciunului (Liturghia lui Hristos) este sa ne amintim ca Isus S-a nascut. Desi aceia dintre noi care au studiat Biblia stiu ca El nu s-a nascut in decembrie, ideea este sa ne amintim de nasterea Sa si de motiv.

Din pacate, aceasta este, de asemenea, singura data pe tot parcursul anului ca oamenii sunt buni unul cu celalalt.

Desi nu ar trebui sa fie, este. Odata cu sosirea Anului Nou, toata lumea (bine, majoritatea) se va intoarce la modurile lor de a judeca si de a avea prejudecati. Craciunul este special pentru ca scoate ce e mai bun la unii oameni. Este pacat ca oamenii uita de cei fara adapost si mai putin norocosi in restul lumii.

Ideea Craciunului (Liturghia lui Hristos) este sa ne amintim ca Isus S-a nascut. Desi aceia dintre noi care au studiat Biblia stiu ca El nu s-a nascut in decembrie, ideea este sa ne amintim de nasterea Sa si de motiv.

Din pacate, aceasta este, de asemenea, singura data pe tot parcursul anului ca oamenii sunt buni unul cu celalalt. Desi nu ar trebui sa fie asa, este. Oamenii ar trebui sa fie buni nu doar o zi pe an, ci tot timpul. Alege acum un brad de Craciun de pe BraziCraciun.net