Recolte timpurii cu produse de pe site-ul magazinului Perita

Primavara, lumea abia asteapta sa iasa verdeata pe piata. Mancarea de spanac, salata verde, varza, dar si urzicile sunt la mare cautare. In acest moment, urzicile se cultiva in camp deschis ca recoltarea lor sa fie mult mai usoara.

Oamenii consuma cu placere atat piure de urzici, cat si ciorba de urzici cu putin orez, acrisoara si cu ou. Retetele se gasesc pe internet. Este de ajuns sa le citeasca o persoana si sa simta ca nu mai poate de pofta. Ridichile de luna se spala bine, se taie rondele si se servesc cu branza proaspata de oaie sau de vaca si cu rosii. Se poate face si o salata de ridichi, ele taindu-se rondele sau razuindu-se, se adauga putin ulei, condimente, acreala si morcov ras sau gulie rasa.

Vitaminele sunt la indemana tuturor, dar mai intai, ele se afla in camp deschis sau in solar si fiind fragile necesita ocrotire. Culturile timpurii din camp deschis au nevoie de un adapost care sa tina gerul si zadapa departe de ele. Vantul rece care bate cu putere le poate culca la pamant intr-o clipa.

Folie microporoasa reprezinta acel adapost de care plantele abia iesite sau de cativa centimetri are nevoie. De ce folia microporoasa nu poate fi inlocuita cu altceva?

  1. Pentru ca este usoara si nici nu se simte pe plante. Indiferent de marimea acestora, folia nu le turteste, ci dimpotriva, le face bine.
  2. Protejeaza culturile de ger, de ninsoare si de grindina. Folia microporoasa rezista la toate intemperiile si ofera protectie plantelor in confruntarea cu ele. Folia se interpune intre soarele puternic care ar putea sa arda totul si plantele, intre ploaia inghetata si tot ce este viu si fragil.
  3. Permite luminii soarelui sa ajunga la plante. 80 % din lumina naturala ajunge la culturi si acestea se dezvolta perfect.
  4. Este compatibila si cu florile semanate pe camp, dar si cu pomii. Si pomii au nevoie de protectie, fiindca si ei sunt vulnerabili.
  5. Permite apei si aerului sa patrunda prin ea la cultura, cu toate acestea, sub folie microporoasa se mentine o temperatura cu 10 grade mai mare decat afara.
  6. Poate fi asezata foarte usor peste cultura.

Folia solar contine multi aditivi care lasa sa patrunda la plante 90 % din lumina solara, procentul fiind superior celui al foliei microporoase cu 10 %. In timp ce folie solar se asaza pe suportii metalici fiind flexibila si usor de manipulat, folia microporoasa se intinde peste plante. Ambele sunt la fel de importante, unele pentru culturile din solar, altele pentru culturile din camp liber.

Ele se pot comanda de pe site-ul magazinului Perita, magazin care isi desfasoara activitatea in Romania de 15 ani. In toti acesti ani, pe site-ul magazinului au aparut produse realizate cu noua tehnologie care se vand in statele dezvoltate ale lumii, fiindca si Romania trebuie sa fie in randul marilor agricultori ai lumii.

Perita faciliteaza si procesul de cumparare. Vizitatorul intra cand doreste pe site, citeste prezentarea produselor, analizeaza pozele si completeaza formularul online prin care cere o oferta de pret. Va primi raspuns urgent la solicitare si o oferta de pret tentanta.

Foliile sunt livrate in 2-3 zile ca ele sa poata fi utilizate cu succes. Folie mulcire pastreaza randurile de plante fara buruieni. Sub folie, buruienile se inabusa si plivitul culturilor nu va mai fi necesar. Nici substante de distrugere a daunatorilor nu mai sunt necesare pentru ca folia mulcire impiedica si insectele si alti paraziti sa profite de pe urma plantelor.

Toate acestea folii ajuta fermierul sa isi atinga scopurile, fiindca fiecare agricultor isi fixeaza tinte precise pentru fiecare an. Agricultorul poate accesa site-ul magazinului cand doreste, iar comenzile sunt livrate la adresa indicata.

In timp, foliile s-au diversificat si perfectionat, astfel incat pot rezista si pana la 8 ani si grabesc ajungerea la maturitate, fara a diminua gustul sau calitatea legumelor. Fermierii se bazeaza pe acest magazin si cand pun la punct un solar, dar si cand vor sa protejeze culturile din solar sau din camp liber.

S-a gasit o solutie eficienta si pentru pomi si toata lumea este pe deplin multumita. Preturile produselor sunt juste, raportate la particularitatile foliilor si la rezistenta lor. Perita este numele foliilor performante fabricate la scara industriala dupa ani de cercetare si cu ajutorul tehnologiei de top.

Fara Perita agricultura romaneasca ar avea de suferit, de aceea fermierii stiu acest lucru si evalueaza corect produsele si activitatea reprezentantilor magazinului. Folia cu aditivi rezista la factorii climatici agresivi, iar rezistanta acoperisului inseamna protectia plantelor care raman sanatoase si pot ajunge pe rod in acest fel.

Inca putin si vine primavara si culturile timpurii vor avea nevoie de folie microporoasa ca munca fermierului sa nu se duca pe apa sambetei. Consultanta este gratuita si prompta in cazul in care agricultorul are nevoie de informatii in plus sau de raspunsuri. Foliile Perita se vand foarte bine tot timpul anului, fiindca unele persoane le iau din timp si le depoziteaza corespunzator. Aceasta strategie se datoreaza faptului ca produsele sunt de calitate excelenta si fermierii se tem sa nu se vanda si sa ramana fara ele.

Recoltele vor fi bogate in anul 2023 fiindca romanii au inceput de acum sa cumpere: folii solar, folii microporoase si folii mulcire.

Existenta acestui magazin bine aprovizionat cu produse de calitate excelenta reprezinta garantia ca pietele vor fi bogate. De pe tarabele pline, oamenii vor putea sa cumpere legumele dorite la preturi accesibile.

Perita este la inaltime, iar romanii apreciaza enorm acest magazin.